Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reproduceri de rame Theodor Aman si Nicolae Grigorescu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Unic in Romania.

Pentru cei interesati in amenajari si decorari interioare.

1) Reproduceri de rame istorice de calitate muzeala pentru colectiile de arta si ambiantele interioare de exceptie. Rame Grigorescu, Aman, Pallady, Stoenescu, Barbizon, Art Nouveau, Imperial francez, Colonial, Spaniol, Venetian, Florentin si multe altele executate manual si finisate in aur de 22K, argint pur sau Schlagmetal.
2) Rame creatii originale concepute si construite, de la caz la caz, pentru a complimenta si proteja o opera de arta anume.
3) Oferim asistenta si consultanta de specialitate oriunde in tara, la sediul sau resedinta celor interesati, discretie si profesionalism maxim.
4) Furnizori exclusivi, incepind din 1991, ai galeriilor, colectionarilor si muzeelor occidentale, in special din America, ROSCA's /American Choice/ este si la dispozitia clientilor romani care stiu ce vor, inteleg ce oferim si se bucura sa le fim alaturi. Celor interesati sa cunoasca mai bine produsele ROSCA's le recomandam sa ne viziteze pe Internet la adresa www.roscas.ro si sa nu ne ocoleasca cind drumurile lor vor trece prin Craiova.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura