Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Firma placa publicitara pentru exteriorul localurilor, totem

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steaua Dunarii
Out Of stock
Descriere
Firma, reclama exterioara cu doua fete, placa sculptata, vopsita si aurita. Se monteaza deasupra trotuarului, pe fatada cladirii, zidului sau pe stilpi de unde poate fi remarcata si citita din ambele sensuri de circulatie pietonala sau stradala. Garantata pentru cel putin 10 ani.

Scriitura este aurita cu aur de 22K ceea ce ne asigura ca scrisul nu se va oxida, cocli sau decolora in timp si, chiar si mai important de atit, aurul are o uluitoare capacitate de reflectie si asta inseamna ca placa va putea fi citita clar de la distanta si noaptea, lumina stelelor sau a lunii fiind suficienta pentru a face scrisul lizibil.
Eleganta si frumusetea artistica a unei firme de acest gen infrumuseteaza strada si recomanda calitatea produselor si serviciile proprietarilor ei.

Spre deosebire de firmelele obisnuite care au suprafetele acoperite cu filme autocolamte colorate, pelicule care se vor exfolia in scurt timp, noi garantam ca firmele noastre nu vor avea nevoier de reimprospatari coloristice mai devreme de 10 ani iar corpul firmei in sine este practic indestructibil sub actiunea elementelor naturale precum vintul, ploaia si zapada.
Firmele expuse in acest site sint exemple a ceea ce putem executa (doar la comanda). Pretul se calculeaza in functie de specificul fiecarei lucrari in parte, genul acesta de lucrari neputind fi pretuite la kilogram sau la metru.
www.roscas.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura